Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları dolu benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki şahsiyet saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Bapların nüshası da insanların çokluğuna gereğince mümkün başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Bu düzenek ekseri ivedili bir durumda hızla açılabilen gelişememiş çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven genellikle bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp geri çekilebilmesini katkısızlar.

Yapıların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin strüktürlmasına cevaz verilmektedir.

Yangın Bapsı seçer ilgi edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Dairesel tasavvur, bacak izini en aza indirirken bereketli dikey harekete cevaz verir ve bu da onu hem ev hem bile ticari binalar midein pratik bir intihap haline getirir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanların emniyetli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi esenlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın çıbanlangıcından itibaren geçen 3 dakikalık müddet ortamında olay yerinin dumanla dolduğu sınırlıtir. Yeniden sadece 6 dakikalık gücük bir sürede kucakın alevlerle kaplandığı tespit edilmiştir. Bu denli hızlı gerçeklehandan yangın olumsuzluklarıyla dokumaların derunindeki yangın kapısı merdivenler kullanılamaz bir hal düzenır. Böylece kuruluşlardan çıkış imkânsız evet. En elleme seçenek kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Hayat kaybının en aza indirilmesi evet da baştan sona engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Yangın merdiveni kapkaloriın ne açıldığını öğrenmek yangın takkadak birlikte kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile müteallik tatbikatlarda kapının elbette açıldığını anlatmak gerekir.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını derneşik kontroller ile denetlemek ve eşmek bileğerlidir.

Report this wiki page